Burjassot celebra el Dia de les Persones Majors, l’1 d’octubre

18 setembre 2023|Burjassot

Des de 01/10/2023 fins a 01/10/2023

burjassot_dia de les persones majors_digital-04

Diumenge que ve 1 d’octubre, es commemora el Dia de les Persones Majors i a Burjassot se celebrarà amb una vesprada de música i diversió. Serà el mateix diumenge, en el centre social de la Vila del Pilar, des de les 17 h. L’entrada serà totalment lliure, fins que quede complet l’aforament de la sala d’actes. Al llarg de la vesprada, les persones que s’acosten a la Vila del Pilar, gaudiran d’un berenar i de bones hores de música i ball per a compartir en companyia d’amics, amigues, parelles, fills i nets, etc… La celebració de la jornada a Burjassot està impulsada per la regidoria de Majors de l’Ajuntament de Burjassot, dirigida per Mª Ángeles Navarro i organitzada a través del Departament de Dinamització de la Tercera Edat.

Per a assistir a la celebració, és necessari que les persones interessades recullen els tiquets d’entrada que es confeccionaran. Podran fer-ho en el mateix centre social de la Vila del Pilar, concretament en l’oficina de la Junta Directiva, des del dimarts 19 de setembre, en horari de 10 h a 12 h, els dimarts i dijous. Es podrà recollir, màxim, dos tiquets per persona.

El Dia de les Persones d’Edat és una jornada la celebració de la qual impulsa l’ONU i que se celebra des de l’any 1991. Persegueix com a principal objectiu promoure polítiques i programes públics centrats en les persones majors perquè aquestes romanguen actives dins de la societat, durant molt més temps.