Burjassot celebrarà, un any més, les Noces d’Or de les seues parelles més longeves

7 febrer 2024|Burjassot

Bodas de oro

És un dels actes més emotius i especials de l’any en què el municipi es trasllada 50 anys arrere per a homenatjar les parelles que complixen el seu mig segle de vida juntes: les Noces d’Or. L’Ajuntament de Burjassot, a través de la Regidoria de Majors, dirigida per Mª Ángeles Navarro, ja ha començat a treballar en esta celebració en la qual s’homenatjarà a totes les parelles que, en este 2024, complixen els seus 50 anys de vida en comú.

La Regidoria, a través de l’equip de dinamització de la 3a Edat, ha començat a arreplegar la documentació perquè, totes les parelles del municipi que es van casar en 1974 puguen gaudir de l’homenatge que cada any els rendix el Consistori.

Aquelles parelles que es van casar en el citat any i que tinguen la il·lusió de viure este sentit homenatge, han de dirigir-se al Centre Social Colón, situat en la c/ Colón, 40 del municipi i aportar una fotocòpia del Llibre de Família, concretament la fulla en la qual consta l’acta matrimonial i una foto del dia de la seua boda. La documentació pot entregar-se de dilluns a divendres de 09.00 a 14.00 h. Es podrà entregar fins al dijous 31 d’octubre.

A més, hauran de deixar un número de contacte perquè les tècniques de l’àrea les telefonen en els dies previs a la celebració, que tindrà lloc el mes de novembre, per a indicar-los com serà l’acte.