Burjassot clausura la seua I Setmana de lluita contra l’absentisme escolar amb la projecció d’un documental

15 maig 2017|Burjassot

Des de 16/05/2017 fins a 17/05/2017

documental absentismo

“Protagonistas: vuestros hijos e hijas”. Aquest és el nom del documental que, els dies 16 i 17 de maig, tancarà les activitats realitzades per l’Ajuntament de Burjassot, a través del Programa Municipal d’Absentisme Escolar (PMAE), en col·laboració amb el CEIP Fernando de los Ríos i amb l’IES Federica Montseny, dins de la I Setmana de lluita contra l’absentisme escolar, celebrada el passat mes d’abril. Una activitat que ha comptat també amb la col·laboració de la Regidoria d’Educació, dirigida per Laura Espinosa.

Amb tots els treballs i reflexions realitzades per l’alumnat, es realitzarà el visionat del documental, en el Centre SocioeducatiuDíaz Pintado. El dimarts serà a les 13 hores i el dimecres, a les 17 hores.

El documental, dedicar a pares i mares, arreplega un resum de les activitats fetes durant la Setmana contra l’absentisme, amb la finalitat de poder fer-los partícips de tots els temes abordats i de l’apreciació que els propis menors fan sobre la importància d’assistir a classe i continuar la seua formació, de la manera més adequada, sabent que no faltar a classe és una base fonamental.