AJORNADA LA XARRADA. Burjassot commemora el Dia Internacional contra l’Assetjament Escolar amb diferents accions de conscienciació social

25 abril 2024|Burjassot

Des de 02/05/2024 fins a 02/05/2024

Día acoso val

El pròxim 2 de maig és el Dia Internacional contra l’Assetjament Escolar i, des de l’Ajuntament de Burjassot, es vol commemorar esta data de manera educativa i conscienciant a xicotets i majors de la importància del respecte i de la prevenció de la violència escolar.

Així, a través de la Regidoria d’Educació, dirigida per Manuela Carrero, i des del Programa Municipal el Servici de la Cultura de la Pau i Prevenció de la Violència Escolar (SECUP) s’ha proposat als centres educatius del municipi el visionat de diferents pel·lícules sobre l’assetjament escolar i, alhora, es convida a tota la comunitat educativa del municipi a una acció formativa que tindrà lloc el mateix 2 de maig a les 17.30 hores a la Casa de Cultura de Burjassot.

La xarrada, que arriba sota el títol, Assetjament escolar, és cosa de tots…i tu qué fas?, estarà impartida per Carmen Cabestany, docent i experta en l’àmbit de l’Assetjament Escolar i Educació Holística, presidenta de les associacions NACE (No Al Acoso Escolar) i cofundadora d’Espai Holístic, formadora per a pares, docents i altres col·lectius, i amb un gran nombre de treballs i més de 25 anys d’impecable trajectòria professional. Carmen ha col·laborat en nombrosos mitjans de comunicació alhora que ha participat en xarrades de formació per a pares, docents i altres col·lectius.

L’objectiu d’esta nova acció municipal és conscienciar i sensibilitzar en una problemàtica cada vegada més per a realista del que pot ser l’assetjament escolar i ajudar tant a les famílies com al personal docent a comprendre millor com afecta a les persones involucrades i actuar davant situacions d’esta índole.