Burjassot desenvolupa una acció formativa sobre el paper del pare en la criança

28 novembre 2023|Burjassot

Des de 12/12/2023 fins a 12/12/2023

Des de la Regidoria d’Igualtat, dirigida per Yolanda Andrés, l’Ajuntament de Burjassot ha programat per al dimarts 12 de desembre, a les 17.30 hores, a la Casa de Cultura, una nova acció formativa pensada per a les famílies.

Amb el nom “El paper del pare en la criança”, arribarà la xarrada impartida pel psicòleg Alberto Soler en la qual es plantejarà com l’arribada d’una filla o un fill suposa un gran canvi en la família, i com els pares de hui no es conformen amb ser espectadors passius d’aquest canvi.

Els pares ara volen participar d’un mode actiu en la criança i educació dels fills, però s’enfronten a l’absència de referents, ja que molts no han tingut el model de pare implicat en la infància. En este taller abordem el rol del pare com a agent actiu en la criança i el seu paper en la família com a part necessària per a una educació integral orientada a la igualtat”, han assenyalat des de la regidoria d’Igualtat.

Totes aquelles persones que així ho desitgen poden participar en la xarrada, la qual tindrà lloc a la sala d’audiovisuals de la Casa de Cultura.