Burjassot desenvolupa una sessió informativa sobre el son infantil

6 novembre 2023|Burjassot

Des de 21/11/2023 fins a 21/11/2023

Jornadas Sueño Infantil

Pensada per a famílies amb menors d’edats compreses entre 0 i 5 anys, l’Ajuntament de Burjassot, des de la Regidoria de Sanitat, dirigida per Isabel Mª Mora, ha programat una sessió informativa, que es desenvoluparà en dues jornades, depenent de l’edat dels menors, relacionada amb el son infantil.

Les jornades tindran lloc a la Sala d’Audiovisuals de la Casa de Cultura el 14 de novembre, per a famílies amb menors de 0 a 6 mesos, i el 21 de novembre, per a famílies amb menors de 7 mesos a 5 anys. Tots dos dies, l’horari serà de 17.30 a 19.30 hores. Amb entrada lliure fins a completar aforament, la persona que impartirà les sessions és Rosa Furió Tari, matrona especialitzada en son infantil.

Esta nova acció s’ha posat en marxa gràcies al treball de l’equip municipal de promoció de la salut, dependent de la Regidoria de Sanitat, amb la col·laboració del programa d’Atenció al Desenvolupament Infantil (ADI).

Aquesta acció es durà a terme gràcies a la concessió de l’Espai de Salut Infantil, dirigit a població de 0 a 5 anys i les seues famílies, en la Convocatòria de les ajudes en matèria de projectes de desplegament del Pla de Salut de la Comunitat Valenciana de la Conselleria de Sanitat. Està iniciativa està emmarcada en el V Pla de Salut de XarxaSalut.