Burjassot es bolca en la celebració del Ple d’Investidura Infantil

1 desembre 2016|Burjassot

No cabia una agulla aquest dimecres, Dia Internacional de la Ciutat Educadora, en el Saló de Plens de l’Ajuntament de Burjassot. Nervis, cares d’incertesa, ganes de presentar els seus projectes, emoció…tot s’entremesclava en les xiquetes i els xiquets que han sigut investits com a regidors en el Ple Infantil d’Investidura de l’Ajuntament de Burjassot.

Presidit per l’alcalde del municipi, Rafa García, el Ple començava de la mà de la regidora d’Educació, Laura Espinosa, que donava la benvinguda als presents, els quals van poder seguir la sessió des de la pantalla situada en el hall del Consistori. Després de la seua intervenció, i tenint com a mestres de cerimònies als tècnics de joventut de l’Agència Jove i als alumnes de l’Escola Municipal d’Animadors, ANIMA’T, es va procedir a presentar i investir com a regidors a les xiquetes i els xiquets que defensaran les propostes preparades des de cada entitat participant en el projecte.

Cadascun d’ells va rebre el pin que els acredita en el càrrec de mans del regidor responsable de cada àrea: Olga Camps, responsable de Serveis Socials i Benestar Animal, Estefanía Ballesteros, regidora de Cultura, Maria Viu, regidora de Promoció del Valencià, Manuel Pérez Menero, regidor de Policia, i la pròpia Laura Espinosa, regidora d’Educació. Així mateix, es van imposar els pins als regidors de Medi Ambient, de mans de Roc Senet, regidor de Promoció Econòmica i els d’Igualtat, en la figura de Maria Viu.

Després de ser nomenats i ocupar el seu lloc en el ple, un a un es van presentar i va mostrar quines seran les línies de treball que van a seguir aquests mesos, fins al ple del mes de febrer, en el qual hauran de defensar les seues propostes. Després de la seua posada de llarg com a regidors, fou l’alcalde de Burjassot, Rafa García, l’encarregat de prendre la paraula per a llegir el Manifest de la Ciutat Educadora.

Una vegada alçada la sessió, es va procedir a realitzar la foto de grup d’un Ple històric en l’Ajuntament de Burjassot en què les xiquetes i els xiquets del municipi són part i protagonistes indiscutibles, i el futur de Burjassot.