Reunió informativa sobre el Programa de Termalisme de Cofrentes, en el centre social de Tierno Galván

12 març 2024|Burjassot

Des de 21/03/2024 fins a 21/03/2024

Reunión Balneario Cofrentes 21-03-2024

El Centre Social Tierno Galván acollirà la segona reunió que la Regidoria de Majors dirigida per Mª Ángeles Navarro Banacloy ha programat per a informar a les persones majors de Burjassot sobre el Programa de Termalisme de l’IMSERSO que tindrà lloc en el Balneari de Cofrentes, el pròxim mes de juny. La reunió serà dijous que ve 21 de març, a les 11.00 hores.

El Programa de Termalisme per a persones majors que oferix l’IMSERSO, en el Balneari de Cofrentes, inclou un conjunt de deu dies i nou nits, amb transport i pensió completa en el balneari, a més de quatre tècniques diàries d’aigua i un programa d’animació saludable. A més, el balneari ofereix consulta mèdica personalitzada el dia de l’arribada, tractaments hidrotermals diaris i tractaments complementaris especialitzats en el tractament del dolor d’esquena i de genoll. El preu del programa, per persona, és de 378, 02 €.

En la reunió, les persones interessades rebran tota la informació per a apuntar-se a esta escapada: tramitació de la documentació per a sol·licitar plaça, serveis inclosos, dates, preus tancats, etc.