Torna l’Aula d’Estiu a la Casa de Cultura, amb cursos intensius d’anglés

16 maig 2024|Burjassot

L’Ajuntament de Burjassot, a través de la Regidoria de Cultura i Joventut, dirigida per Javier Naharros, oferix a la ciutadania la possibilitat de cursar diferents nivells d’anglés dins de la formació de l’Aula d’Estiu, a la Casa de Cultura.

Concretament, s’oferixen dos cursos, en tots dos casos, per a majors de 14 anys: el Cambridge First Certificate B2, amb horari de dilluns, dimecres i divendres, de 12.00 a 13.30 hores i el Cambridge Advanced C1, amb horari de dilluns, dimecres i divendres, de 10.00 a 11.30 hores. La duració dels cursos és del 26 de juny al 22 de juliol.

El termini de matrícula començarà el 21 de maig i s’haurà de realitzar a través de la Carpeta Electrònica de l’Ajuntament o bé de manera presencial, a la Casa de Cultura, amb cita prèvia. Les places són limitades i el preu de cadascun dels cursos és de 174.90€.

El preu té un descompte del 50% a família nombrosa i del 100% en el cas de família nombrosa especial. En tots dos casos, s’haurà de presentar la pertinent documentació acreditativa, en vigor en el moment de la matrícula.

L’assistència als cursos és obligatòria i es realitzarà el control d’assistència per a poder obtindre el certificat acreditatiu en finalitzar les classes, sempre que s’haja assistit a un mínim del 80% de les sessions.