El psicòleg Alberto Soler torna a Burjassot amb una xarrada sobre ansietat, pors, estrés i xarxes socials en la infància i l’adolescència

15 febrer 2024|Burjassot

Des de 20/02/2024 fins a 20/02/2024

Dins de les accions per a donar resposta a les demandes de la comunitat educativa, la Regidoria d’Educació de l’Ajuntament de Burjassot, dirigida per Manuela Carrero, a través del PROFAM (Programa d’Orientació Familiar Municipal ), ha programat una nova xarrada informativa orientada a les famílies. La xarrada tindrà lloc el pròxim dimarts 20 de febrer, a les 17.15 hores, a la Casa de Cultura.

El psicòleg Alberto Soler torna a Burjassot per a impartir la conferencia-taller “Ansietat, pors i estrés en la infància i adolescència i el perill associat a les xarxes socials. Efectes de les pantalles en la infància: educar en el bon ús”. Una xarrada oberta a les famílies en la qual es vol posar sobre la taula la necessitat del correcte ús de les xarxes socials i de les pantalles electròniques per al correcte desenvolupament de les xiquetes i els xiquets, evitant que puguen sentir una ansietat o estrés que els poden portar a situacions que no puguen controlar per si mateixos.

Esta xarrada és un suport a totes les famílies que volen saber com actuar davant un problema relacionat amb l’ús de les noves tecnologies en aquesta societat globalitzada en la qual vivim. L’objectiu d’esta conferència-taller és oferir informació a famílies i docents sobre l’ansietat, por i estrés en la infància per a facilitar la detecció precoç de problemes i possibilitar una intervenció primerenca.

Des del departament d’eEucació, amb aquesta activitat, es continua responent a les demandades de la comunitat educativa de Burjassot, aportant a tots els professionals de l’àmbit educatiu i a les famílies, accions formatives i ferramentes útils en l’educació i cura de les seues filles i fills, identificant i analitzant qüestions que afecten el seu desenvolupament i evolució per a contribuir al benestar familiar.