El centre socioeducatiu Díaz-Pintado oferix un curs gratuït sobre l’ús del Certificat Digital

13 maig 2024|Burjassot

Ajudar a la ciutadania a aconseguir disminuir la bretxa digital és objectiu clau per a l’Ajuntament de Burjassot. Per este motiu, desenvoluparà un nou curs gratuït, en el centre socioeducatiu Díaz Pintado, en el qual es donaran nocions bàsiques per a saber utilitzar el Certificat Digital, ferramenta molt necessària per a qualsevol tipus de tràmit administratiu en bancs, consultes…

Les persones interessades poden inscriure’s des del dimecres 15 de maig, en el Díaz Pintado. Per a això, hauran de complir una sèrie de requisits: tindre nocions del maneig de processador de textos, saber gestionar emmagatzematge de discos, conéixer diferents tipus d’arxius i estar familiaritzats amb l’ús del correu electrònic. És imprescindible acudir al curs, amb una duració de sis hores, amb el Certificat Digital ja emés i amb un dispositiu de memòria USB.

El curs començarà el 20 de maig, els dimarts, en horari de matí, d’11.00 a 13.00 hores o de vesprada, de 16.00 a 18.00 hores. Les persones que s’inscriguen podran triar l’horari que millor s’adapte a les seues necessitats.