Burjassot participa en les Jornades de Ciutats Educadores

12 desembre 2016|Burjassot

Després de l’èxit del Ple Infantil d’Investidura, la Regidoria d’Educació de l’Ajuntament de Burjassot, dirigida per Laura Espinosa, ha participat en la Jornada de Ciutat Educadora organitzada per l’Ajuntament de València.

La jornada ha sigut molt productiva ja que, tal com s’ha assenyalat des de la Regidoria, a través del Servei Psicopedagògic Municipal, “ens va proporcionar un espai d’intercanvi d’experiències entre municipis amb anys d’experiència en l’Associació Internacional de Ciutats Educadores (AICE) i municipis com el nostre que estan començant a caminar en aquesta direcció“. En la jornada, a més, es va gestar la proposta de crear una xarxa de les ciutats educadores a nivell autonòmic, que possibilite l’intercanvi d’experiències.

Burjassot té voluntat d’implicar-se activament i participar en aquest projecte ja que, malgrat la seua recent incorporació, el municipi creu i està il·lusionat amb aquest projecte, “que és una qüestió transversal que afecta a tots els departaments municipals i que treballa per la seua interconnexió“. En definitiva, i tal com va assenyalar Eulalia Bosch, “la Ciutat Educadora pretén que els passadissos de les escoles, de les cases i dels carrers es troben“.

La Jornada de Ciutat Educadora ha comptat amb la participació de 22 municipis, entre ells Burjassot, i ha desenvolupat un programa i una metodologia claus per a crear un espai de trobada, reflexió i acció de les ciutats.