Burjassot recapta més de 4.500 euros que es destinaran íntegrament a la lluita contra el càncer

19 juny 2018|Burjassot

Carrera Cáncer

Burjassot s’ha vestit de solidaritat una vegada més. I, és que, el sentiment d’ajudar i de lluitar contra el càncer es palpava ahir en els seus carrers en la III Carrera i Marxa Solidària contra el Càncer del municipi que arribava dins de l’IV Circuit Provincial AECC València- RunCáncer 2018. Amb un dia esplèndid, més de 900 participants, mascotes incloses, van demostrar que Burjassot és un poble que es bolca amb les causes socials.

Enguany, Burjassot ha recaptat 4.565€ que se sumen al gran compte de RunCáncer – Circuit AECC València que supera ja els 95.500€.

Des de primera hora del matí les components de la Junta Local contra el càncer de Burjassot, acompanyades de voluntaris i voluntàries de les entitats del municipi i comptant amb la col·laboració i el suport indiscutible de Policia Local i Protecció Civil, es posaven a la feina perquè tot estiguera disposat, a les 10 del matí, per a l’eixida.

Eixida a la qual no va faltar l’Alcalde de Burjassot, Rafa García, que va destacar “la gran resposta del municipi. Amb aquestes xicotetes accions mostrem la nostra implicació en la lluita contra el càncer i posem el nostre granet d’arena a la recerca que arribe a eradicar la malaltia”. García va estar acompanyat del Regidor d’Esports, Manuel Pérez Menero i de les Regidores de Serveis Socials i Cultura i Joventut, Olga Camps i Estefanía Ballesteros, respectivament.