Burjassot rep el guardó com a “Ciutat Responsable de la Infància 2017”

14 novembre 2017|Burjassot

Des de 20/11/2017 fins a 20/11/2017

Ciudad-educadora.png

Si fa poques setmanes Burjassot es feia ressò del pas pel municipi de la Gira per la Infància 2017, que deixava una gran petjada tant en els xiquets com en els adults, en aquests dies es va reconèixer la gran labor i el gran treball que va realitzar l’Ajuntament de Burjassot, des de la Regidoria d’Educació, dirigida per Laura Espinosa, per a acollir a la Gira i donar la millor rebuda als seus components.

Aqueix treball li ha valgut a Burjassot per a ser triada pels components de la Gira per la Infància 2017 com a “Ciutat Responsable amb la Infància 2017”, un reconeixement que el municipi va a rebre dilluns que ve 20 de novembre, Dia Internacional dels Drets del xiquet, a les 12 hores, en el Saló de Plens de l’Ajuntament. Burjassot ha sigut la ciutat votada majoritàriament pels 25 països que formen part de la Gira i pel Consell Independent de Protecció de la Infància (CIPI).

La jornada començarà a les 10 del matí, en el propi Saló de Plens, amb el Fòrum Social d’empreses en el qual els empresaris participants, que també rebran el seu reconeixement, aportaran les seues iniciatives responsables amb la infància.

Com s’ha assenyalat, a les 12 hores començarà el lliurament de reconeixements en la qual participarà l’alcalde de Burjassot, Rafa García, el president del CIPI, Antonio Salvador Jiménez, i els xiquets de Burjassot, encarregats de llegir un manifest commemoratiu pel Dia Internacional dels Drets del xiquet. També estaran presents els empresaris participants en la Gira.

En ser la ciutat que major puntuació ha rebut per la seua gran implicació en la Gira per la Infància 2017, Burjassot serà el punt de partida de la Gira 2018.

La Gira per la Infància 2017 és un projecte engegat pel Consell Independent de Protecció de la Infància (CIPI) al qual s’ha sumat la ciutat de Burjassot, gràcies a la iniciativa de la Regidoria d’Educació i s’inclou dins del marc general del Pla Burjassot Ciutat Educadora, en el qual el municipi està treballant des de fa més d’un any.