Burjassot rep en dues ocasions l’Ecoparc mòbil de l’EMTRE al novembre

17 setembre 2020|Burjassot

Des de 19/11/2020 fins a 21/11/2020

ecoparque ok

En la recta final de l’any i després d’haver comptat amb el servei de manera continuada cada mes en el municipi, Burjassot rebrà de nou la visita d’un dels Ecoparcs mòbils de l’EMTRE, l’Entitat Metropolitana de tractament de residus. En aquesta ocasió, l’Ecoparc visitarà la localitat en dues ocasions al novembre, del dilluns 2 al dimecres 4 i del dijous 19 al dissabte 21.

Els horaris de l’Ecoparc, que arriba a Burjassot mitjançant la feina de la regidoria de Transició Ecològica, dependent directament de l’alcalde del municipi, Rafa García i gràcies al treball de l’Oficina de Sostenibilitat Local, seran de 10.00 a 14.00 hores i de 16.00 a 19.00 hores, els dies laborables. En el cas del dissabte 21 de novembre, l’horari serà només de matí, de 10.00 a 13.00 hores.

Com és habitual, l’Ecoparc mòbil estarà ubicat a l’aparcament de les Palmeres, al costat del Mercat Municipal l’Almara i es podran depositar en el mateix residus com ara olie de cuina i de cuina, pintures, dissolvents o càpsules de café, entre altres elements. També es poden depositar llibres i revistes, piles, termòmetres, reactius de laboratori, aerosols, aparells electrònics, bombetes, cartutxos d’impressores, telèfons mòbils i carregadors, bateries, DVD/CD o envasos contaminants, entre altres.