Burjassot recull la placa acreditativa del servei Mediaprop

1 agost 2022|Burjassot

Placa acreditativa mediaprop

La regidora de Comerç i Mercats de l’Ajuntament de Burjassot, Rosa Coca, ha participat en la Jornada Mediació de Proximitat de la Conselleria de Justícia, Interior i Administració Pública, celebrada en la localitat de Benaguasil. Una jornada en la qual s’ha presentat el servei Mediaprop que, des de Burjassot, s’està prestant a la ciutadania, des del passat 1 de juliol, a la Casa de Cultura.

Ha sigut el director general de Reformes Democràtiques i Accés a la Justícia, José García Añón, qui ha fet entrega a la regidora de la placa acreditativa del servei, la qual quedarà ubicada a la Casa de Cultura.

Mediaprop és un servei finançat per la Direcció General de Reformes Democràtiques i Accés a la Justícia de la Generalitat Valenciana, l’objectiu del qual és difondre entre la ciutadania la mediació com a sistema de resolució de conflictes i com a alternativa a la via judicial.

En aquest servei, que funciona amb CITA PRÈVIA, es proporciona atenció i informació a qualsevol particular, empresa o entitat que vulga conéixer aquest sistema de resolució de conflictes de caràcter voluntari i confidencial, que pot ser utilitzat per a solucionar un gran varietat de disputes i controvèrsies: familiars, herències, conflictes empresarials, civils i mercantils, així com en els àmbits comunitaris, veïnals, educatius, etc.

L’horari d’atenció, sempre amb cita prèvia, és els dimarts i dijous de 9.00 a 14.00 hores.