Burjassot s’adhereix a la campanya de la Diputació de València perquè els escolars siguen respectuosos amb la platja i el seu entorn

3 febrer 2021|Burjassot

Campanya corriol camanegre

Els centres educatius de Burjassot han rebut aquests dies, a través de la regidoria d’Educació, dirigida per Manuel Carrero, el material de la campanya de l’àrea de Medi Ambient de la Diputació de València “El corriol *camanegre i l’ecosistema litoral”. El municipi s’ha adherit així a aquesta interessant iniciativa a través de la qual es vol difondre la importància de conservar l’entorn litoral que aporta infinitat de serveis ambientals bàsics i recursos socials i econòmics de gran importància.

La campanya, dirigida a l’alumnat de primària i amb el lema “Conéixer per a estimar, estimar per a protegir”, vol sensibilitzar i conscienciar a l’alumnat en el desenvolupament d’hàbits i actituds respectuoses amb la platja buscant, a més, la complicitat de la resta de la societat.

Els centres han rebut adhesius de “El corriol camanegre”, perquè l’alumnat es familiaritze amb aquestes aus que podran veure a l’estiu a la platja, a més d’una guia de l’ecosistema litoral. Així mateix, podran accedir al material digital de la campanya en la web de l’àrea de Medi Ambient de la Diputació de València.