Burjassot se suma a l’Hora del Planeta, el dissabte 25 de març

22 març 2023|Burjassot

La Hora del Planeta

Dissabte que ve 25 de març, Burjassot s’adherirà, un any més, a la commemoració de l’Hora del Planeta. De 20.30 a 21.30 h, a iniciativa de la Regidoria de Transició Ecològica dirigida des de l’alcaldia, i a través de l’Oficina de Sostenibilitat Local, Burjassot se sumarà a aquesta iniciativa global, en defensa del medi ambient.

Tant les llums de la Plaça de l’Ajuntament com les del propi edifici consistorial s’apagaran al llarg d’eixa hora. Des de l’Ajuntament animen també a la ciutadania a apagar les llums de les llars durant eixa hora com a mostra d’adhesió a aquesta iniciativa de defensa i cura del medi ambient.

L’Hora del Planeta va nàixer en Sidney en 2007 com un gest simbòlic per a cridar l’atenció sobre el canvi climàtic, un senzill gest, però notable a nivell global, que consisteix a apagar les llums d’edificis i monuments durant una hora. Aquest dia recorda que la naturalesa és el sistema de suport vital, que brinda tot el que necessitem per a viure, des de l’aire que es respira fins a l’aigua que es beu sense oblidar els aliments. Cal defensar-la ara per a salvaguardar la salut del planeta i, al seu torn, la salut i benestar de tota la ciutadania del món.

Tota la informació sobre l’Hora del Planeta pot consultar-se en aquest ENLLAÇ.