Burjassot serà la seu del II congrés provincial de delictes comesos sobre les dones i menors

31 octubre 2023|Burjassot

Des de 22/11/2023 fins a 23/11/2023

II CONGRESO DELITOS MUJERES_rrss-03

El 22 i el 23 de novembre, la Casa de Cultura de Burjassot serà la seu del II Congrés Provincial de delictes comesos sobre les dones i menors. El Congrés compta amb la col·laboració de l’Ajuntament de la localitat.

Les persones interessades a formar a assistir al congrés, el qual inclourà diferents taules redones, col·loquis i intervencions de lletrades i lletrats, fiscals, periodistes, responsables policials, etc, poden apuntar-se en aquest ENLLAÇ.

El dimecres 22 de novembre, el congrés començarà a les 15.30 hores amb la recepció de benvinguda a ponents i autoritats per a donar pas, a les 16.00 hores, a l’obertura i presentació del congrés, a càrrec de Mª Belén Pulgar Gutiérrez, directora general d’Atenció a les Víctimes, de la Conselleria de Justícia i Interior.

Després de d’aquesta ponència, començaran les taules redones i els col·loquis que s’allargaran fins a les 19.30 hores, moment en el qual es tancarà la primera jornada amb la ponència “Funcionament de les unitats de valoració forense integral enfront de la violència sobre la dona i els menors” a càrrec de Pura Beltrán, mèdic forense adscrita als Jutjats de València i cap de les Unitats de Valoració Integral.

La segona jornada, el dijous 23 de novembre, s’obrirà a les 9 h, amb la taula redona d’atenció i ajudes a les víctimes en la qual es comptarà amb la participació de Paulina Martínez, Ana García i Consuelo Álvarez, psicòlogues especialitzades en atenció i assessorament a víctimes.

La jornada continuarà amb diferents ponències i taules redones i, després del recés per a dinar, a les 16.00 hores, l’alcalde de Burjassot, Rafa García, serà l’encarregat d’obrir les ponències i taules redones que tindran lloc a la vesprada. El tancament del Congrés estarà a càrrec de Yolanda Andrés, regidora Delegada d’Igualtat i Feminisme de l’Ajuntament de Burjassot.

El programa del Congrés pot descarregar-se en aquest ENLLAÇ.