Burjassot s’inunda de sàtira, critica i moltes rialles en la Cavalcada de l’Humor

23 febrer 2015|Burjassot

Dissabte que ve, 28 de febrer, a partir de les 18 hores, els carrers de Burjassot s’ompliran de la sàtira, de la crítica i de grans riallades que els fallers del municipi deixaran al seu pas en la Cavalcada de l’Humor. Un any més, l’Agrupació de Falles, amb la col·laboració de l’Ajuntament de Burjassot, a través de la Regidoria de Falles, dirigida per Manuel Mondragón, ha programat aquesta divertida activitat en el qual les comissions del municipi comencen a viure amb intensitat els dies previs a la setmana gran de les falles.

Les disfresses més divertides i curades, fetes en molts casos per les pròpies comissions, i la crítica a aquelles coses que els fallers no veuen bé tant a nivell municipal com global seran els protagonistes d’aquesta divertida vesprada en què el més important serà passar-s’ho bé i fer que els veïns de Burjassot gaudisquen amb la desfilada i es divertisquen al costat de les 13 comissions falleres del municipi que han preparat la cavalcada amb il·lusió i també amb ganes de passar-s’ho molt bé.

Com és habitual, l’eixida de les comissions serà des de la Plaça Sequera per continuar el recorregut per Màrtirs de la Llibertat, en el recorregut habitual, que els portarà fins al carrer Colom per pujar a la Plaça de l’Ajuntament, on els estarà esperant l’alcalde de Burjassot, Rafa García, acompanyat de la resta de representants de la corporació municipal.

Com a fi de festa a aquesta divertida vesprada, i gràcies a la col·laboració de l’Ajuntament, l’aparcament de les Palmeres acollirà l’actuació de l’orquestra Vértigo, un dels millors grups del panorama espanyol que posarà la nota musical a la nit interpretant els seus millors temes.

Una vesprada/nit d’intensa activitat per als fallers de Burjassot i per al poble en general que, en pocs dies, veurà com els monuments fallers comencen a inundar els seus carrers. I és que, a Burjassot, ja fa olor de pólvora.