Burjassot suma esforços per a treballar en la promoció de la salut pública, a través de XarxaSalut

6 març 2024|Burjassot

XarxaSalut

El Saló de Plens de l’Ajuntament de Burjassot ha sigut l’escenari per a la celebració, el dimarts 5 de març, d’una nova trobada de l’Espai de Participació de XarxaSalut, dependent de la regidoria de Sanitat, dirigida per Isabel Mª Mora. Esta nova trobada ha servit, d’una banda, perquè l’equip de Salut Pública de la conselleria de Sanitat Universitat i Salut Pública faça lliurament públic del diploma d’adhesió de l’Ajuntament de Burjassot a la xarxa de municipis XarxaSalut. Ha rebut el diploma la regidora de Sanitat, Isabel Mª Mora, al costat del regidor responsable de l’àrea de Benestar Social, Juan Gabriel Sánchez i a la regidora de Majors, Mª Ángeles Navarro Banacloy.

A continuació, la reunió ha continuat amb una sessió de treball en la qual, en primer lloc, s’ha introduït les línies centrals del programa XarxaSalut a les persones i entitats que s’han incorporat recentment. Seguidament, s’han explicat les iniciatives desenvolupades fins ara i des del moment de l’adhesió, per l’equip motor de XarxaSalut de Burjassot, mentres que finalment s’ha organitzat una comissió de treball encarregada de l’elaboració i estudi del Reglament de funcionament de l’Espai de Participació.

A més de la presència dels regidors i regidores les àrees de les quals estan relacionades d’alguna manera amb XarxaSalut, l’Espai de Participació celebrat també ha comptat amb la presència de personal tècnic de diferents departaments implicats com a servicis socials, educació, sanitat, així com representants de la comunitat educativa i del tercer sector situats a Burjassot.

XarxaSalut és la xarxa de municipis de la Comunitat Valenciana adherits al IV Pla de Salut de la CV amb el compromís de desenvolupar accions de promoció de la salut local. L’Ajuntament de Burjassot es va adherir a XarxaSalut, després de l’aprovació en sessió plenària, al desembre de 2020.