Burjassot treballa en l’Agenda 2030 i s’adhereix a una nova acció de la FEMP

22 setembre 2023|Burjassot

L’Ajuntament de Burjassot està treballant en l’Agenda 2030 per al Desenvolupament Sostenible, el pla d’acció a favor de les persones, el planeta i la prosperitat, que també té la intenció d’enfortir la pau universal i l’accés a la justícia.

Així, el Consistori s’ha adherit, a través de la Regidoria d’Agenda 2030 dirigida per Estefanía Ballesteros, a l’assessorament sobre el pla d’acció de la Federació Espanyola de Municipis i Províncies (FEMP). Dins d’aques pla, tant la regidora com el tècnic de medi ambient del Consistori, han rebut fomació en estar Burjassot adherit a la Xarxa d’Entitats Locals per a l’Agenda 2030. Les sessions d’assessorament tècnic es venen desenvolupant des del mes de juliol passat i finalitzaran al setembre.

Desenvolupat pel Grup Considera S.L, l’objectiu d’aquesta formació ha sigut donar suport a una implementació transformadora de l’Agenda 2030 a nivell local, en aquest cas, a l’Ajuntament de Burjassot. L’assessorament s’ha realitzat en tres àmbits: estratègia de localització de l’Agenda 2030, alineació pressupostària i definició i establiment d’indicadors de mesurament.