Burjassot, una de les seus del I Campionat Nacional de Colpbol

20 juny 2017|Burjassot

Des de 23/06/2017 fins a 25/06/2017

Colpbol

Burjassot serà, de la mà de la Regidoria d’Esports del Consistori, dirigida per Manuel Pérez Menero, una de les seus del I Campionat d’Espanya de Colpbol. La competició esportiva arribarà al Pavelló Cobert de Burjassot del 23 al 25 de juny.

La València Colpbol Cup reunirà el cap de setmana centenars d’esportistes a Burjassot i València en el seu primer campionat nacional que tindrà com a seus el Poliesportiu de Natzaret de la ciutat de València i el Pavelló i el Poliesportiu de Burjassot.

El campionat s’obrirà el divendres 23 de juny en el Pavelló de Burjassot amb el lliurament d’acreditacions als equips i els tècnics a partir de les 18 hores. Una vegada lliurades, sobre les 19 hores, serà el moment de l’acte d’obertura oficial i la desfilada dels equips participants en la competició. Després del mateix, es disputaran diversos partits d’exhibició en els quals persones amb discapacitat, esportistes adults i xiquets xicotets, demostraran el grau d’integració i inclusió que fomenta el colpbol.

Aquests partits seran l’avantsala al plat fort de la vesprada amb la disputa del partit inaugural de cada categoria: Hijas de San José Zaragoza contra Santa Anna d’Oliva, en categoria aleví i Colpbol Huelva contra Cid Campeador València, en categoria infantil. La jornada finalitzarà amb el primer sopar d’equips en la qual jugadors, jugadores, tècnics i organització es coneixeran en un ambient distès i compartiran la seua passió per aquest esport.

La jornada del dissabte reunirà el gruix del Campionat amb la disputa des de les 10 del matí de més de 40 partits en les quatre pistes habilitades en les seus de la competició amb la disputa de la primera i segona fase del torneig. Aquesta dirimirà els equips classificats per a les semifinals que es disputen en la jornada de diumenge.

El diumenge la competició es traslladarà al Poliesportiu de Natzaret, seu de la fase final, que acollirà les semifinals, el matx del tercer i el quart lloc i la final de cada categoria.

El campionat es tancarà amb la cerimònia de clausura i lliurament de trofeus i el dinar final de confraternització per a equips, tècnics, organització i acompanyants que tancarà l’esdeveniment.

Després de la consecució del I Premi Emprén Esport 2017 concedit per la Fundació Trinidad Alfonso i Marca, l’Associació Esportiva Colpbol organitza aquesta primera competició oficial oberta per primera vegada a la participació d’equips de tota Espanya i en la qual en aquesta primera edició prendran part equips andalusos, aragonesos i valencians en les categories aleví i infantil.

La València Colpbol Cup és una excel·lent oportunitat per a acostar-se i conéixer aquest apassionant esport d’equip mixt, premiat pel Ministeri d’Educació, Cultura i Esport, que fomenta des d’una pràctica esportiva divertida i motivadora, valors com la igualtat de gènere, la inclusió i la cooperació elevada a les smàximes cotes i és referent d’una nova concepció d’esport més oberta i educativa amb creixent presència i repercussió a nivell nacional i internacional.