Burjassot viu un Nadal màgic amb una programació per a tots els públics

14 desembre 2022|Burjassot

Amb l’encesa de les llums de Nadal, l’Ajuntament de Burjassot ha donat el tret d’eixida a les activitats nadalenques d’enguany, les quals culminaran la vesprada del 5 de gener de 2023, amb la visita de les Ses Majestats, els Reis Mags d’Orient.

Abans d’aqueixa data tan assenyalada per a menuts i grans, les activitats se succeiran al llarg de les setmanes gràcies al treball de les diferents àrees municipals, que han confeccionat una programació oberta a la ciutadania, gratuïta i pensant en el gaudi de totes les veïnes i els veïns.

L’arribada del Pare Noel, la vesprada del 22 de desembre sobre les 18.00 hores a la Plaça Sequera, darrere de l’Ajuntament, serà molt especial enguany, ja que vindrà carregada de moltes sorpreses que, amb seguretat, deixaran als presents amb un gran somriure dibuixat i, és que… qui diu que no és possible que neve a Burjassot?

Després d’aquesta vesprada en la qual el Pare Noel recollirà les cartes dels xiquets, la següent activitat tindrà lloc el dilluns 26 de desembre al Centre Cultural Tívoli on, a partir de les 18.00 hores La companyia de Row tornarà a fer de les seues a Burjassot posant en escena El aprendiz de brujo, un musical gratuït carregadíssim de màgia per a públic familiar.

No faltarà a la seua cita amb les xiquetes, els xiquets i joves del municipi la Burjajove que, del 2 al 4 de gener de 2023 omplirà d’activitats la Casa de Cultura, començant amb la festa de benvinguda de l’any que tindrà lloc el dilluns 2 de gener. A partir d’ací, els dia 3  se succeiran els jocs, les activitats amb temàtica nadalenca, els tallers i un campionat d’escacs per als més menuts organitzat pel Club d’Escacs de Burjassot. A més, el 4 de gener tindrà lloc l’espectacle musical Beatles for Kids.

Un dia més tard, la vesprada del 5 de gener, els Reis Mags no faltaran a la seua cita amb Burjassot, municipi que enguany tornarà a citar a la ciutadania al Parc de La Granja, a partir de les 18.00 hores. Per segon any consecutiu, aquest espai municipal es convertirà en el campament de Ses Majestats i, Melchor, Gaspar i Baltasar rebran a totes les xiquetes i els xiquets que passen a veure’ls. Els xiquets de Burjassot, al costat de les seues famílies, entraran en un món de fantasia en el qual podran gaudir de diferents escenes, animacions estàtiques, música d’ambient en cadascuna de les escenes, llums…

A totes aquestes activitats, s’uneixen també la Fira i el trenet de Nadal que recorrerà els carrers de Burjassot perquè menuts i grans puguen viure el Nadal d’una manera divertida, veient l’esperit nadalenc de cada racó de Burjassot i gaudint d’aquests dies de màgia.

Tota la programació amb els horaris i espais de cada activitat pot consultar-se en la web municipal.