Burjassot treballa en la creació de Rutes Escolars Segures

18 novembre 2022|Burjassot

Confeccionar camins segurs per a l’alumnat als centres escolars. Aquest és l’objectiu que persegueix la Regidoria d’Educació de l’Ajuntament de Burjassot, dirigida per Manuela Carrero, i, per aquest motiu, està treballant ja en l’elaboració de Rutes Escolars Segures perquè els escolars acudisquen caminant als seus col·legis, sense cap perill.

Des de l’àrea d’Educació s’està treballant en el projecte i, per a continuar avançant, s’ha programat una reunió informativa amb l’empresa que adjudicatària el pròxim 24 de novembre a les 12.30 hores en el Saló de Plens de l’Ajuntament.

A la reunió estan convocades les persones i serveis del Consistori que, d’una manera o una altra, són part important en el desenvolupament del projecte. Des de les tècniques d’educació i infància, passant per Policia Local, el Departament d’Urbanisme, les Ampas/Afas o els representants dels centres educatius.

La Regidoria d’Educació té la voluntat de crear aquestes rutes segures perquè els escolars del municipi acudisquen als seus centres caminant, sent aquesta una opció més saludable, més amable amb el medi ambient i que afavoreix l’autonomia i la socialització de l’alumnat. El projecte s’emmarca dins de la Ciutat de les Xiquetes i els Xiquets de Francesco Tonucci i per al seu desenvolupament es comptarà amb el suport i implicació de tota la comunitat educativa de Burjassot.