Mesures de salut pública de l’Ajuntament de Burjassot respecte al COVID-19

11 març 2020|Burjassot

Ajuntament

Davant l’ajornament de les Falles per part de la Generalitat debut a la crisi del COVID-19, l’Ajuntament de Burjassot ha suspés els actes municipals programats per a aqueixa setmana: l’Ofrena i la Mascletà del dia 16; el Ban de les Falles queda sense efecte i es revoquen les ocupacions de via pública sol·licitades per aqueix motiu. L’Ajuntament ha oferit a les comissions falleres ajuda en tot allò que siga necessari, bé siga espai per a guardar els monuments o ajuda en assessorament jurídic per als pròxims dies.

D’altra banda i atenent les directrius que s’han donat, a nivell autonòmic, els centres socials de Burjassot romandran tancats a partir de demà divendres, 13 de març. 

Així mateix, i seguint les recomanacions sanitàries, l’Ajuntament no programarà actes municipals en els quals es puga reunir gran quantitat de gent, i suspén els que ja tenia programats i que siguen de caràcter municipal, és a dir, organitzats pel propi Ajuntament en les pròximes dues setmanes.

Així mateix, al cinema municipal es limita la venda d’entrades a un terç de l’aforament, tal com es recomana des de Sanitat. Respecte a les activitats dels majors, de moment se suspén la Gimnàstica de Majors de les Escoles Esportives així com els Balls de Majors dels Centres Socials, i recomana a tota la població respectar les indicacions que van donant els organismes oficials i administracions autonòmiques i nacionals en matèria de salut.