Desenes de burjassoters marxaran i correran contra la violència de gènere, el 27 de novembre

17 novembre 2022|Burjassot

Des de 27/11/2022 fins a 27/11/2022

Volta a Peu contra la Violencia de Género

Burjassot té una cita el pròxim 27 de novembre. Com cada any, i ja són dotze, l’àrea d’Igualtat i Feminisme, dirigida per l’alcalde de Burjassot, Rafa García, convidarà la ciutadania a còrrer, a marxar o a passejar contra la violència de gènere.

La XII Volta a Peu contra la Violència de Gènere tindrà lloc, a partir de les 11.00 hores, per diferents carrers del municipi, que s’ompliran de veïnes i veïns, de totes les edats, mostrant la seua repulsa cap a aquest tipus de violència.

El punt de trobada de la carrera serà la Plaça de l’Ajuntament on, a partir de les 09.00 hores, es procedirà al lliurament de dorsals i dels obsequis commemoratius de la marxa. Per a participar en la Volta a Peu, que és gratuïta i està oberta a tota la ciutadania, és necessari inscriure’s en aquest ENLLAÇ, abans del 24 de novembre a les 23.59 hores.

Es realitzarà un recorregut de 4 km no competitius per via urbana en un circuit marcat pel municipi que tindrà eixida i meta en la Plaça de l’Ajuntament. Tota la informació està recollida en les bases de participació penjades en la web de la inscripció. També es pot consultar el pla del recorregut.