El Centre de Salut de Rubert i Villó llança el projecte de passejos per als majors

19 maig 2022|Burjassot

Amb la col·laboració de la Regidoria de Sanitat de l’Ajuntament de Burjassot, dirigida per Isabel Mª Mora, el Centre de Salut Burjassot II, situat al carrer Rubert i Villó del municipi, posarà en marxa, el proper divendres 20 de maig, el seu programa de passejos per a incentivar l’activitat física entre els majors de la zona.

Veient l’èxit de la iniciativa que desenvolupa, des de fa anys, el Centre de Salut Burjassot I, ara també es donarà aquesta oportunitat a les persones majors que viuen pròximes al centre de salut situat en Rubert i Villó perquè tinguen l’activitat prop dels seus domicilis.

Concretament, els passejos o marxes començaran tots els divendres en el Centre Socioeducatiu Díaz Pintado, començant a les 9.30 hores amb els estiraments per a, posteriorment, sobre les 10.00 hores, començar els passejos o marxa, segons la forma física de cada persona.

Per a participar en l’activitat tan sols cal acudir al centre de salut amb roba còmoda, sabata esportiva, una botella d’aigua i, per descomptat, ganes de mantindre’s actiu i passar una estona divertida exercitant-se físicament.