Noves jornades de donació de sang a Burjassot, el 13 i el 14 de maig

13 maig 2024|Burjassot

No falla en les seues visites mensuals per a facilitar la donació de sang a la ciutadania de Burjassot. Comptant amb la col·laboració de la Regidoria de Sanitat, dirigida per Isabel Mª Mora, el Centre de Transfusió de sang de la Comunitat Valenciana tornarà a Burjassot els dies 13 i 14 de maig.

El dilluns 13 de maig, hi haurà dos punts de donació de sang: el vestíbul de l’Ajuntament de Burjassot i el centre de salut del carrer Rubert i Villó. En tots dos casos, l’horari de la donació serà de 17.00 a 20.30 hores.

El punt de trobada del dimarts 14 de maig serà el Centre d’Especialitats, en el carrer Beniferri, s/n, on es podrà donar sang de 16.30 a 20.30 hores.

La sang és un element vital que no es pot fabricar i, per este motiu, cada mes, el Centre de Transfusió de la Comunitat Valenciana es desplaça fins a Burjassot per a facilitar les donacions dels seus ciutadans i ciutadanes. Poden ser donants de sang totes les persones entre 18 i 65 anys que tinguen bon estat de salut i pesen més de 50 kg. Per a donar sang no és necessari acudir en dejú.