L’alcalde de Burjassot signa l’acord per a la rehabilitació d’habitatges del Pla de Recuperació, Transformació i Resiliència

7 febrer 2023|Burjassot

L’alcalde de Burjassot, Rafa García, ha signat aquest matí (6-02-2023), juntament amb alcaldes i alcaldesses d’altres 22 ajuntaments de la Comunitat Valenciana,  els Acords per a la Rehabilitació de Barris (Entorns Residencials de Rehabilitació Programada) entre el Ministeri de Transports, Mobilitat i Agenda Urbana; la Generalitat Valenciana i cadascun dels ajuntaments signants.

L’acte ha tingut lloc en la seu de la Delegació del Govern de València i la signatura, que ha sigut presidida per la ministra Raquel Sánchez, s’ha realitzat en presència del vicepresident segon i conseller d’Habitatge i Arquitectura Bioclimàtica de la Generalitat Valenciana, Héctor Illueca, i el secretari general d’Agenda Urbana i Habitatge, David Lucas. A l’acte també ha assistit la delegada del Govern en el territori, Pilar Bernabé i l’alcalde de València, Joan Ribó.

En total, s’han subscrit 26 acords amb 23 amb ajuntaments de la Comunitat Valenciana, cinc d’ells amb municipis de la província de Castelló; dotze de la província de València; i nou de la província d’Alacant. Els treballs s’executaran dins del Programa de rehabilitació per a la recuperació econòmica i social en entorns residencials del Pla de Recuperació, Transformació i Resiliència.

Pel que respecta a Burjassot, l’ajuda adjudicada en el marc d’aquest acord ascendeix a 2.743.703,69 euros que es destinaran a la millora i rehabilitació de les anomenades finques grogues i de l’entorn del barri de Pintor Goya.