El groc de Burjapower deixa empremta en les diferents distàncies de la Marató del Sant Greal

15 maig 2024|Burjassot

BURJAPOWER- Maratón del Santo Grial

Ha sigut un matí de diumenge diferent, de fer pinya i de demostrar que ser un club xicotet no està renyit amb les ganes de deixar empremta allà on corren i que el nom de Burjassot s’escolte en tots els racons del país. Un matí on 25 corredores i corredors de Burjapower ho han passat bé, animant-se i ajudant-se els uns als altres perquè el resultat final fora el més esperat: gaudir de cada distància en la qual han participat en la Marató del Sant Greal.

L’expedició groga eixia ben d’hora, des de Burjassot, amb moltíssima il·lusió i alguns debutants en la Mitja Marató que van provar per primera vegada la distància, acabant d’una manera esplèndida. Fins i tot, el club va sumar un nou podi per part d’un dels seus corredors en la distància de Marató.

Marató, Mitja Marató, 10K i 10K andarines…totes i tots van gaudir de les seues distàncies i van poder comprovar el gran ambient que hi havia en l’arribada a meta, en la localitat de Navajas, que es va bolcar en l’animació i a abrigallar a les corredores i els corredors. Abans d’arribar a la meta, cada grup de corredores i corredors es va desplaçar als seus punts e eixida: Barracas, Caudiel i Jérica on no van faltar tampoc els crits d’ànim.

Però Burjapower no para i el pròxim cap de setmana tornarà a eixir de Burjassot per a participar en una de les carreres veteranes del panorama popular, la Mitja Marató d’Almansa, que també veurà passar el groc del club burjassoter pels seus carrers, en un renovat recorregut.