L’Ajuntament de Burjassot acull el Betlem Monumental fet per les mestresses de casa del Barri de l’Empalme

5 desembre 2023|Burjassot

Des de 11/12/2023 fins a 11/12/2023

Belén 2023

És una cita obligada per a les veïnes i els veïns de Burjassot, cada Nadal: visitar el Betlem Monumental que l’Ajuntament instal·la en la planta baixa gràcies a la gran faena del grup de mestresses de casa del Barri de l’Empalme, comptant amb la col·laboració de la Federació de Veïns de Burjassot.

La iniciativa, que compta també amb la col·laboració de la Regidoria de Festes, dirigida per Manuel Pérez Menero, és cada any rebuda amb gran il·lusió per les xiquetes i els xiquets de Burjassot que visiten este meravellós Betlem, fet amb cura i molta delicadesa, al costat dels seus familiars. A més, és també visita marcada per als centres educatius del municipi que, de manera contínua, passen a veure’l durant el període nadalenc.

L’obertura del Betlem tindrà lloc el pròxim 11 de desembre i, a partir d’eixe moment, es podrà visitar de dilluns a divendres fins al 4 de gener, de 9.00 h a 14.00 h i de 17.00 h a 20.00 h. Els dissabtes estarà obert de 10.00 a 13.30 hores, el mateix horari que tindrà els diumenges 24 i 31 de desembre. Els dies festius 25 de desembre i 1 de gener, el Betlem romandrà tancat.

Al Betlem no falten les escenes més característiques de les dates nadalenques com, per exemple, la reunió de pastors o el Portal de Betlem; escenes que, amb seguretat, seran fàcilment reconegudes pels més menuts que gaudiran d’una gran estona, contemplant tan bonica creació.