L’Ajuntament de Burjassot convoca les Ajudes per a Estudis i Formació en Ensenyaments Artístics

1 setembre 2022|Burjassot

enseñanzas artísticas

L’Ajuntament de Burjassot ha aprovat i publicat la convocatòria d’ajudes per a estudis i formació per a ensenyaments artístics (música i dansa) destinades a xiquets i xiquetes d’entre 6 i 14 anys, corresponent a l’exercici de 2022.

L’objecte d’aquestes ajudes és distingir, promocionar i reconéixer el rendiment acadèmic i la cultura del mèrit i l’excel·lència dels joves estudiants que cursen estudis d’ensenyaments elementals i professionals de música i dansa, sempre que es complisca amb les bases de la convocatòria que es poden consultar en el Portal de Transparència.

La convocatòria va quedar publicada en el BOP el passat 17/08/22 i el termini de presentació de sol·licituds, després d’una ampliació de termini aprovada per la Junta de Govern Local, estarà obert fins al pròxim 19 de setembre. Les sol·licituds, dirigides al Sr alcalde-president es presentaran preferentment per mitjans electrònics en el Registre d’entrada a través de la Seu Electrònica de l’Ajuntament de Burjassot. La instància específica per a sol·licitar la subvenció es pot descarregar en aquest ENLLAÇ.

Podran ser beneficiaris/es d’aquestes ajudes l’alumnat entre 6 i 14 anys, nascuts entre 2008 i 2016, empadronats a Burjassot i matriculats durant el curs 2021/2022 a les Escoles de Música i Dansa oficials, a més de complir amb altres requisits que es poden consultar en les bases de la convocatòria.