L’Ajuntament de Burjassot dona la benvinguda a nous funcionaris i personal laboral

21 setembre 2023|Burjassot

Recepción trabajadores 21-09-2023

L’alcalde de Burjassot, Rafa García, i una nodrida representació de l’equip de govern municipal ha rebut oficialment aquest matí (21-09-2023) a un nombrós grup de treballadors i treballadores de la plantilla municipal, entre funcionariat i personal laboral. Alguns d’ells s’han incorporat en els últims mesos i altres han pres possessió de la seua plaça de funcionaris/es, recentment.

A les Biblioteques Municipals, s’han incorporat dos auxiliars. En l’àrea d’Urbanisme, dues administratives i la nova arquitecta municipal. En l’àrea de Benestar Social, tres administratius i un Tècnic de l’Administració General (TAG). S’ha incorporat també un TAG en l’àrea de Serveis Municipals.

En intervenció i tresoreria, tres administratius i una TAG, i també s’ha incorporat la nova arxivera. S’ha donat la benvinguda també a tres conserges, mentre que l’àrea de Serveis Socials compta, entre el nou personal, amb una assessora jurídica, dos psicòlegs, una educadora social, una tècnica en intervenció social i una treballadora social. Por últim, se incorpora també a la plantilla de funcionariat, un tècnic en Informàtica.