L’Ajuntament de Burjassot difon un llistat amb els comerços i serveis locals, oberts durant l’estat d’alarma

23 març 2020|Burjassot

comercios abiertos coronavirus

Són molts els comerços i serveis que, decretat l’estat d’alarma pel Govern el passat 14 de març, han hagut de tancar les seues persianes com a mesura de prevenció per a aconseguir frenar l’epidèmia del coronavirus. No obstant això, molts altres establiments de Burjassot, relacionats amb els àmbits del comerç que sí que es permet estar obert en aquesta situació excepcional, per ser d’alimentació, d’articles o productes sanitaris o de primera necessitat, entre altres, que sí que es mantenen oberts al públic, encara que molts d’ells han vist modificats o reduïts els seus horaris.

Així, a més del Mercat Municipal L’Almara que roman obert, l’Ajuntament de Burjassot ha elaborat un LLISTAT que recull els comerços i serveis locals que, hui dia, es mantenen oberts, amb informació sobre el nom del comerç/servei, el tipus de producte que ofereix, l’adreça, el telèfon de contacte i l’horari actualitzat.

Donades les complicades circumstàncies actuals, ha sigut impossible contactar amb diferents comerços i serveis, fins i tot estant oberts. És per això que des de l’Ajuntament facilita als comerciants el correu electrònic comunicacion@imcjb.net perquè, en el cas de romandre oberts i no figurar en el llistat adjunt, puguen facilitar les seues dades i incloure’s immediatament.

D’altra banda, s’informa la ciutadania que els horaris reflectits en el llistat podrien veure’s modificats en qualsevol moment, segons avance l’actualitat. Per això es recomana als ciutadans i ciutadanes que, davant el dubte, abans d’eixir de casa telefonen al seu comerç de referència on se l’informarà de l’horari, de l’atenció d’urgències si fora el cas, etc…