L’Ajuntament de Burjassot forma al personal municipal en matèria d’igualtat i prevenció de violència de gènere

28 novembre 2023|Burjassot

Cartel_Curso igualdad y VG plantilla municipal

L’Ajuntament de Burjassot, des de la Regidoria d’Igualtat i Feminisme que dirigeix Yolanda Andrés i a través de la Unitat d’Igualtat-Espai Dona, ha llançat un curs per a formar al personal municipal en matèria d’igualtat i prevenció de violència de gènere.

Amb una duració de 20 hores, la plantilla municipal tindrà accés a un curs gratuït de sensibilització en igualtat i violència de gènere que podrà realitzar telemàticament i en horari lliure, amb la qual cosa, s’afavoreix la conciliació de la vida personal i familiar.

Els objectius del curs són, entre altres, conéixer com es configuren i reprodueixen els rols i estereotips de gènere, conéixer els plans d’igualtat o fomentar el canvi cap a patrons de pensament no sexista.

Quant als continguts del curs, es parlarà sobre la discriminació laboral per raó de sexe, ja siga directa o indirecta; sobre qüestions bàsiques del Pla d’Igualtat de l’Ajuntament, sobre el sexisme lingüístic en les administracions públiques i la sensibilització en matèria de violència de gènere, entre altres.