L’Ajuntament de Burjassot rep a nous treballadors i treballadores que s’incorporen a la plantilla municipal

25 març 2024|Burjassot

Nuevos trabajadores Ayuntamiento

Al llarg dels últims mesos, l’Ajuntament de Burjassot, a través de les àrees de Governació i de Recursos Humans, ha incorporat nou personal a la plantilla municipal o bé ha executat modificacions en llocs de treball de diferents treballadors i treballadores a través de processos de funcionarització i/o estabilització d’ocupació. Així, en el matí del dijous 21 de març, l’alcalde de Burjassot, Rafa García, al costat de membres de l’equip de govern i als caps i caps d’àrea dels departaments implicats, han rebut oficialment a díhuit treballadors i treballadores, en el Saló de Plens del Consistori.

Així, s’ha donat la benvinguda a l’arquitecta tècnica, Sonia Cantero; al coordinador esportiu, Josep Ferrer; i al tècnic de gestió mediambiental, Daniel Ibáñez. Com a tècnic d’Informàtica, està Agustín Fraguas i com a treballadores socials, Sara Fernández, María Cerdán, Mª Ángeles Cardo, Carmen Beamud, Gema Mir, Pamela Sebastiá, Ireneo del Pino i Ana Mª Montero.

Ana Isabel Miguel, advocada; Juan Gabriel Soriano i Isabel Gamboa, psicòlegs; Javier Ciscar, enginyer industrial; Emilio Morales, conserge d’instal·lacions esportives i Carlos Javier Sisamón, peó d’obra i serveis, completen la relació de la plantilla municipal que s’ha incorporat a l’Ajuntament o que ha estabilitzat el seu lloc de treball.