L’Ajuntament de Burjassot i el Club de Bàsquet Burjassot firmen un conveni de col·laboració

15 abril 2024|Burjassot

Firma convenio Club Baloncesto

L’Ajuntament de Burjassot ha firmat recentment un conveni de col·laboració amb el Club de Bàsquet Burjassot. La firma va tindre lloc el passat 27 de març en el Consistori i van subscriure l’acord, d’una part l’alcalde de Burjassot, Rafa García i, de l’altra, Mario Gumbau Barberá, president del club esportiu. Va assistir també el regidor d’Esports, Juan Gabriel Sánchez.

L’objecte del conveni és promocionar el bàsquet en el municipi a través d’actuacions dirigides a potenciar i estimular la pràctica esportiva d’este esport entre la població local. Per part seua, el Club de Bàsquet Burjassot té una extensa trajectòria en la promoció del bàsquet, tant a nivell formatiu com competitiu i és la seua voluntat continuar promovent este esport.

Amb la firma d’este acord, el Consistori es compromet a concedir una subvenció anual per import de 8.000 euros al Burjassot CB, durant quatre anys, per al desenvolupament de les activitats programades pel club, així com permetre-li la utilització de les pistes esportives municipals per a entrenaments i partits de competició.

Per part seua, el Burjassot CB adquireix els compromisos de col·laborar amb l’organització de l’activitat de les classes de bàsquet de les Escoles Esportives Municipals així com d’aportar un entrenador. També el club es compromet a respectar les normes de funcionament de les instal·lacions esportives que li són cedides, així com a col·laborar en l’organització de quantes activitats de caràcter esportiu promoga el Consistori.