L’Ajuntament de Burjassot entrega a la SPAB els carnets que identifiquen a les voluntàries i els voluntaris de les colònies felines

2 juny 2022|Burjassot

El benestar dels animals del municipi és un objectiu clau per a l’Ajuntament de Burjassot. La seua gestió, al costat del treball incansable i impagable de la Societat Protectora d’Animals de Burjassot (SPAB), està convertint Burjassot en un dels municipis amb major protecció animal.

Per a abordar els pròxims projectes que la SPAB posarà en marxa, l’alcalde de Burjassot, Rafa García, acompanyat del regidor de Benestar Animal, Juan Manuel Hernando, han mantingut una reunió amb diferents representants de l’entitat burjassotera, els quals també han rebut els carnets que s’entregaran a les voluntàries i els voluntaris de l’SPAB que s’encarreguen de gestionar i controlar les colònies felines del municipi.

La SPAB ja està treballant en la preparació de la carrera canina que es durà a terme a Burjassot, previsiblement durant el mes d’octubre, on els peluts podran recórrer diferents punts del municipi, acompanyats dels seus amos. En aquests moments, s’estan perfilant els detalls d’aquesta carrera a la qual es podran apuntar totes aquelles persones que  vullguen, a través d’un formulari web que, en uns mesos, estarà preparat. Una vegada estiga tancada tota la programació de la carrera canina, des de la SPAB i des del propi Consistori es facilitarà tota la informació pertinent.

Un altre assumpte que s’ha tractat en la reunió ha sigut el gran control i treball de les persones encarregades de les colònies felines que, en uns dies, ja rebran els seus carnets que els acrediten com a persones autoritzades per a realitzar aquesta tasca.