El Burjassot CB se suma als actes commemoratius del Dia Internacional de la Dona amb una jornada esportiva

7 març 2024|Burjassot

Des de 08/03/2024 fins a 08/03/2024

L’entitat esportiva Burjassot CB se sumarà als actes commemoratius del 8 de març, Dia Internacional de les Dones. Ho farà com millor sap: jugant al bàsquet i escoltant professionals d’este esport contar les seues experiències.

La cita serà en el CEIP El Pouet- Mare de Déu dels Desemparats, el divendres 8 de març, a partir de les 18.30 hores. Tots els equips femenins del club es reuniran en el centre escolar per a animar i fer costat a l’aleví femení en el seu partit contra el CB Petraher.

Després del partit, sobre les 19.45 hores, tindrà lloc una xarrada impartida per Marta López, antiga jugadora i secretària del club i per Marisa Martínez, exjugadora i exentrenadora, les quals compararan les experiències dels seus dies en el club amb l’actualitat.

La vesprada conclourà amb la disputa de diferents partits amistosos entre totes les jugadores presents, sobre les 20.00 hores i, a continuació, a les 20.30 hores, es farà la foto de família i es donaran per finalitzades les activitats commemoratives.