El Club de Lectura de la Biblioteca d’Adults una sessió dedicada als Llibres Humans

15 març 2023|Burjassot

Des de 31/03/2023 fins a 31/03/2023

Cartel-Libros-Humanos OK

Divendres que ve 31 de març, la sessió del Club de Lectura de la Biblioteca d’Adults estarà oberta a tota la ciutadania. La sessió estarà dedicada als anomenats Llibres Humans i abordarà ‘La història de Rayyan. Fugint de la guerra’. L’activitat tindrà lloc a la Casa de Cultura, a partir de les 19 h,  i comptarà amb la participació de la Fundació Musol.

Els llibres humans en realitat són persones que conten les seues històries de vida, en haver viscut experiències d’especial interés o rellevància, quasi sempre dura i difícil de comptar. Amb aquesta activitat, les Biblioteques Municipals volen posar cara als problemes que tant afecten la societat actual i, alhora, reforçar el treball de les persones que han de superar diferents situacions.

La sessió començarà amb la intervenció de la persona que assumeix el rol de llibre humà parlant de la seua experiència i, després, es donarà pas a un torn de preguntes, opinions i intercanvi d’experiències.

La Biblioteca Humana és una experiència de trobada i diàleg que busca esborrar les fronteres de la indiferència, per a reconéixer i apreciar la diversitat en tota la seua riquesa. És un lloc on les persones es converteixen en llibres humans que s’obrin per a compartir una experiència de vida.