El Club de Tennis Burjassot inicia la seua participació en la fase de grups de la Copa Federació

12 juny 2018|Burjassot

Club de Tenis
Club Tenis Burjassot

Parteixen com a subcampions i estan disposats no solament a revalidar el títol sinó a pujar un esglaó més. Així és com el Club de Tennis Burjassot ha iniciat la seua participació, amb els seus primers partits, en la fase de grups en la competició Copa Federació, organitzada per la Federació Valenciana de Tennis.

Subcampions de l’edició del passat any, com s’ha assenyalat, des del Club burjassoter han posat tot el seu esforç a aconseguir que els participants en la competició donen una nova alegria al municipi aconseguint grans resultats en la competició.

Els partits celebrats la setmana passada, dos individuals femenins, quatre individuals masculins i un doble, amb victòria per 5-2 contra el Club de Tennis València es van disputar en les pistes municipals del Poliesportiu de Burjassot. Els pròxims partits són els diumenges 17 i 24 de juny contra C.T. Catarroja i C.T. Mislata, respectivament.

Es pot seguir l’activitat del club a través del seu Facebook, Club de Tennis Burjassot o bé posar-se en contacte amb ells a través del mail ctenisburjassot@gmail.com.