El Col·legi Joan XXIII celebra la seua II Marxa Solidària el pròxim 1 de febrer

23 gener 2019|Burjassot

Des de 01/02/2019 fins a 01/02/2019

marcha solidaria Juan XXIII

La comunitat educativa del col·legi Joan XXIII de Burjassot tornarà a calçar-se les sabatilles amb una fi solidària. El centre educatiu burjassoter celebrarà la seua II Marxa Solidària divendres que ve 1 de febrer a partir de les 11 hores; marxa que enguany destinarà tota la recaptació a l’Associació Valenciana de Retinosis Pigmentària.

Amb el lema “Allò essencial és invisible als ulls”, frase de “El Petit Príncep”, des del centre animen a l’alumnat, a les seues famílies i amics al fet que s’apunten a aquesta activitat solidària per a la qual podran inscriure’s, en el cas dels alumnes en la seua tutoria i en el cas de les seues famílies i amics en el Centre de Primària. El donatiu del dorsal és de 2€.

A més, des del centre també han informat que totes aquelles persones que vulguen realitzar una aportació voluntària, al no poder assistir a la marxa, podran fer-ho contactant amb la Direcció d’Infantil-Primària, en la persona d’Ángeles Cases. D’igual manera, en el cas dels patrocinadors i col·laboradors amb l’esdeveniment, el procediment a seguir per a realitzar les seues aportacions serà el mateix que s’ha assenyalat.

No hi ha intermediaris i totes les empreses participants col·laboren de manera altruista. A més, l’AMPA del centre també col·labora estretament en l’activitat.