El Col·legi Patronat Joan XXIII celebra l’IX Certamen de Pintura

5 abril 2019|Burjassot

IX Certamen Pictórico colegio Juan XXIII mayo 2019

El concurs pictòric del Col·legi Patronat Joan XXIII de Burjassot aconsegueix la seua novena edició i el centre educatiu ja ha publicat les bases per a poder participar en aquest certamen artístic obert a tota la comunitat educativa del municipi. Les BASES es poden consultar en la web municipal i en els canals de comunicació del centre educatiu.

Així, podran concórrer al concurs els alumnes residents a Burjassot o que pertanguen a qualsevol col·legi públic, concertat o privat, associació cultural o acadèmia de la població, en qualsevol dels trams de formació: Primària, Secundària, Batxiller, Cicles formatius, etc… També podran participar antics alumnes i alumnes del col·legi Joan XXIII.

El concurs tindrà quatre categories, segons l’edat dels participants: de 6 a 9 anys; de 10 a 12 anys, de 13 a 16 anys i, finalment, de 17 a 20 anys. Tant el tema com la tècnica a utilitzar seran de lliure elecció, sempre que no es faça al·lusió a cap marca comercial. Cada autor/a podrà concursar solament amb una obra.

El lliurament i recepció de les obres es realitzaran el 3 d’abril de 15h a 17h i el 10 d’abril, de 10h a 13 h, en la Consergeria del Col·legi Joan XXIII (c/ Isabel la Catòlica núm. 46). Els premis d’aquest IX certamen pictòric s’entregaran el dia de la inauguració de l’exposició en la qual es mostraran totes les obres presentades. L’acte d’inauguració tal exposició, juntament amb el lliurament de premis, tindrà lloc el 7 de maig, a les 19 hores, en la Sala d’actes del centre educatiu.