El comerç local de Burjassot proposa un curs per a millorar els aparadors dels negocis

19 abril 2023|Burjassot

Des de 19/04/2023 fins a 19/04/2023

Curso Empresaris- Escaparate 19-04-2023

Empresaris Burjassot i l’Associació de Comerç i Serveis proposen als comerciants locals un curs per a millorar l’aspecte dels aparadors dels seus negocis. El curs tindrà lloc el dimecres 19 d’abril, de 14.30 h a 17 h, a la Sala d’Audiovisuals de la Casa de Cultura. Per a poder accedir al curs, que és gratuït, és necessari inscriure’s enviant un correu electrònic a info@empresarisburjassot.es o en el telèfon 665 083 172.

El curs s’ofereix amb l’objectiu que els comerciants locals aprenguen a millorar la imatge dels aparadors, a través de trucs que tenen a veure amb la col·locació dels elements, la il·luminació, les crides de text o la combinació de colors, entre altres criteris de l’aparadorisme a tindre en compte. A través d’aquestes 2,5 hores de formació, el sector comercial de Burjassot coneixerà trucs útils per a generar una imatge més atractiva dels diferents negocis i per a fer que els negocis destaquen i brillen, a través dels aparadors.

L’organització d’aquest taller compta amb la col·laboració de l’Ajuntament de Burjassot, a través de la regidoria de Comerç que dirigeix Rosa Coca i CEMEF; Caixa Popular; Confecomerç i la Generalitat Valenciana.