El Cor Ciutat de Burjassot, al costat d’Inside Danse Company, ofereixen un concert a la Casa de Cultura

6 juny 2023|Burjassot

Des de 11/06/2023 fins a 11/06/2023

El pròxim diumenge 11 de juny, a les 12.30 hores, la cita cultural a Burjassot és a la Casa de Cultura. Aquest espai municipal acollirà el Concert d’Estiu del Cor Ciutat de Burjassot que, en aquesta ocasió, estarà acompanyat de la Inside Danse Company.

Com ja va avançar a principi de curs, al llarg d’aquests mesos, el Cor ha estat preparant un concert molt especial en el qual els temes del musical de “El Rey León” seran els protagonistes indiscutibles de la segona part del concert.

En la primera part, els components del cor interpretaran temes com Un sarao de la chacona, La Chaparrita, No tardes Tom o Jotilla de Aroche i, ja en la segona part, els temes d’Elton John seran els protagonistes: Circle of life, I just ca’t wait to be King o Hakuna Matata, sense oblidar-se de The lioness Hunt, de Lebo M. o Endless Night, entre altres.

El Cor Ciutat de Burjassot actuarà baix la direcció de Guillem Ferrando Simón; en la percussió estarà Lluís Osca González i la coreografia estarà a càrrec d’Inside Danse Company.