El conte musical ‘Sulayr, la transformació’, arriba a Burjassot en una nova vesprada d’Animació Lectora

20 maig 2024|Burjassot

Des de 24/05/2024 fins a 24/05/2024

Dins de la programació d’Animació Lectora de les Biblioteques Municipals de Burjassot junt, en esta ocasió, amb l’elaborada per la commemoració de l’Any Estellés per part de l’Ajuntament de Burjassot, el municipi acollirà divendres que ve 24 de maig una nova vesprada de Biblioparc i foment de la lectura en la qual es comptarà amb una actuació molt especial.

El conte musical participatiu i en valencià Sulayr, la transformació, arribarà a la Plaça de l’Ajuntament a partir de les 17.30 hores. En eixe moment, s’iniciarà un viatge musical, narratiu i interactiu; una experiència única que combina la narració d’un conte participatiu amb un captivador concert de guitarra.

Esta genial creació musical arriba a Burjassot de la mà de Verónica Rubio, violoncel·lista, música i escriptora, autora del conte que es posarà en escena i de Silvia Nogales, destacada intèrpret amb experiència en concerts i esdeveniments culturals, guanyadora del premi MIM de la música en 2023.

Sulayr, la transformació convida a l’espectador a submergir-se en la història d’un arbre cremat que troba una nova vida en forma d’una guitarra única, batejada com Sulayr. La representació convida a acompanyar als personatges en una narració interactiva on el públic serà part essencial del espectacle.

Al final del conte es podrà gaudir d’un mini concert excepcional amb la guitarrista Silvia Nogales, les interpretacions de la qual portaran al públic a través d’una emotiva seqüència musical que complementa la narrativa de Sulayr.