El II Campionat d’Espanya de Colpbol arriba a Burjassot aquest cap de setmana

19 juny 2018|Burjassot

Des de 22/06/2018 fins a 23/06/2018

Colpbol

Burjassot està preparant-se, en aquests dies, per a acollir el II Campionat d’Espanya de Colpbol, competició que arribarà al municipi el 22 i el 23 de juny en la seua fase final. Campionat que compta amb la col·laboració de l’Ajuntament de Burjassot, des de la Regidoria d’Esports, dirigida per Manuel Pérez Menero i que va a tenir al Pavelló Cobert i al Poliesportiu Municipal com a punts de trobada.

La València Colpbol Cup 2018 creix respecte a la primera edició i introdueix una nova categoria, la cadet, a les tradicionals aleví i infantil i en total competiran 21 equips procedents de les províncies de Sevilla, Huelva, Saragossa, la ciutat de València, així com d’altres localitats valencianes de gran tradició en aquest esport com Oliva, L’Eliana, Xàtiva, Port de Sagunt, Alboraia o Foios.

El Campionat s’obrirà el divendres 22 de juny en el Pavelló Cobert de Burjassot amb les acreditacions dels equips i tècnics, de 17:30 a 18:30 hores i l’acte d’obertura, que comptarà com a padrins amb l’exfutbolista del València CF i entrenador Amadeo Carboni i el regatista guanyador de l’America’s Cup Alberto Barovier, que realitzaran el servei d’honor del partit inaugural. Açò serà sobre les 19 hores.

La fase esportiva s’iniciarà amb un partit d’exhibició en el qual participaren esportistes amb diversitat funcional, jugadors sèniors i benjamins i que evidenciarà una vegada més l’alt grau d’integració i inclusió que fomenta aquest esport. Aquest partit serà l’avantsala al plat fort de la vesprada amb la disputa del partit inaugural de cada categoria: Sant Pere Crisólogo Sevilla vs ColpGarbí en categoria aleví; Colpbol Huelva vs Sant Pere Port Sagunt en categoria infantil i Cid València vs IES Francesc Badia en categoria cadet. La jornada finalitzarà amb el sopar d’equips en les rodalies del propi pavelló.

La jornada del dissabte reunirà el gruix del campionat amb la disputa des de les 9 del matí d’al voltant de 50 partits en les quatre pistes habilitades en les seus de la competició amb els enfrontaments de la primera i segona fase del torneig. Aquesta dirimirà els equips classificats per a les semifinals que es disputen en la jornada dominical.

El diumenge 24 la competició es trasllada al Poliesportiu de Natzaret, a València, que acollirà les semifinals, el match pel tercer i quart lloc i les finals de cada categoria. El campionat finalitzarà amb la cerimònia de clausura i lliurament de trofeus i el menjar final de confraternitzaciónper a equips, tècnics i acompanyants que enguany tindrà lloc en el paratge tradicional de lHorta de València, en concret en el Museu de l’Horta d’Almàssera i que tancarà la València Colpbol Cup 2018.

La València Colpbol Cup és una excel·lent oportunitat per a acostar-se i conèixer aquest apassionant esport d’equip mixt, premiat pel Ministeri d’Educació, Cultura i Esport, que fomenta des d’una pràctica esportiva divertida i motivadora, valors com la igualtat de gènere, la inclusió i la cooperació elevada a la seua màximes cotes i és referent d’una nova concepció d’esport més oberta i educativa amb una creixent presència i repercussió a nivell nacional i internacional.

Després de la consecució del I Premi Emprén Esport 2017 concedit per la Fundació Trinidad Alfonso i Marca i l’èxit de la passada edició, l’Associació Esportiva Colpbol ha presentat aquesta segona edició del torneig nacional d’aquest esport que esperen que compte amb un gran nombre de públic disposat a animar als i les participants.

Tota la informació sobre el campionat pot consultar-se en www.valenciacolpbolcup.es, en el Twitter @colpbol, en Facebook Colpbol Oficial i en Instagram Colpbol_official. Així mateix, la web de l’Associació Esportiva Colpbol és www.colpbol.com.