L’IMCJB publica la seua memòria d’activitat de 2016

7 juny 2017|Burjassot

Memoria 2016 portada ok

L’Institut Municipal de Cultura i Joventut de Burjassot ha fet pública, en la web municipal, www.burjassot.org, la seua Memòria d’activitat de 2016, el document que arreplega el treball que dia a dia es realitza en IMCJB.

Les dades que arreplega la memòria, en forma d’estadístiques, es materialitzen en l’activitat que al llarg del 2016 ha desenvolupat l’IMCJB en programació Infantil, exposicions, cinema, música, cessió d’instal·lacions, atenció informativa, etcètera.

D’aquestes dades es desprèn que l’IMCJB ha oferit quasi 70 animacions lectores gratuïtes per a tots els públics i ha fet que més de 26.000 persones gaudiren, a un preu de tan sols quatre euros, de les millors estrenes cinematogràfiques, tant en el Tívoli com en la Terrassa d’Estiu. A aquesta xifra, cal unir els quasi 11.000 espectadors que han assistit als espectacles de teatre i música i les prop de 57.000 persones que han sigut part de les activitats i actes que han tingut lloc en les instal·lacions culturals gràcies a la cessió de les mateixes que es realitza de manera coordinada.

La Memòria de 2016 pot consultar-se en http://cultura.burjassot.org, punxant en la secció Info.