L’inici de la Gira per la Infància 2018 s’acosta i s’intensifiquen les reunions de treball

26 setembre 2018|Burjassot

ALCALDÍA- Rafa García con Manel Fernández Gira Infancia 2018-19

Els pròxims 14 i 15 d’octubre Burjassot es vestirà de gala per a acollir l’inici de la Gira per la Infància, el projecte pedagògic i social que té com a finalitat crear una nova cultura del bon tracte a la infància. Projecte del qual forma part Burjassot, dins del pla “Burjassot, Ciutat Educadora”, impulsat des de la regidoria d’Educació, dirigida per Olga Camps.

Les reunions de treball s’han realitzat al llarg de tots aquests mesos i, a penes un mes vista per a acollir aquests dos dies de compromís amb la infància, s’estan intensificant perquè tot estiga preparat.

Així, l’alcalde de Burjassot, Rafa García, s’ha reunit una vegada més amb Manel Fernández, voluntari de l’organització de la Gira, per a tractar diferents temes relacionats amb la celebració dels actes d’inici de la Gira i, específicament, els relacionats amb la celebració del Congrés Internacional sobre la Infància, l’Adolescència i la Joventut que tindrà lloc el pròxim 15 d’octubre a Burjassot.

A més d’aquesta reunió, s’estan realitzant també diferents trobades amb els tècnics de les diferents àrees municipals que també seran part important en l’inici de la Gira a Burjassot. Tot un treball multidisciplinari que tindrà la seua materialització els dies 14 i 15 d’octubre.